“Vizijų” vakaras LNK studijoje

2009 m. gruodžio 14 d. vakarą dalyvavau savaitraščio „Atgimimas“ konkurso „Padovanok Lietuvai viziją“ apdovanojimų ceremonijoje, kuri vyko didžiojoje LNK studijoje, ir talkininkavau Rolandui Vilkončiui vesti renginį.

Man tekusi užduotis buvo pakalbinti Jo Ekselenciją Valdų Adamkų, Tūkstantmečio odisėjos dalyvį Naglį Nasvytį, pirmąjį žmogų iš Baltijos šalių, įkopusį į aukščiausią pasaulio viršūnę Everestą Vladą Vitkauską, ekonomistą Raimundą Kuodį, Vilniaus licėjaus įkūrėją ir direktorių Saulių Jurkevičių, Labdaros ir paramos fondo "SOS vaikų kaimų Lietuvoje draugija" direktorių Audrių Natkevičių, Kauno medicinos universiteto vaikų klinikos vadovą Rimantą Kėvalą ir fotoalbumo “Neregėta Lietuva” autorių Marių Jovaišą.

Jo Ekselencija Valdas Adamkus kalbėjo apie tai, kodėl Lietuvai reikia vizijos, Naglis Nasvytis - apie vienybę ir kaip svarbu plaukiant laivu nieko nemesti už borto, Vladas Vitkauskas - apie stiprybę ir iš kur jos semiasi, Raimundas Kuodis - apie drąsą kalbėti tiesą ir kokia turėtų būti Lietuvos ateities ekonomika, Saulius Jurkevičius - apie vaikų svajones, Audrius Natkevičius - apie palaikančios ir motyvuojančios aplinkos svarbą vaikams, Rimantas Kėvalas – apie vaikų sveikatą ir juoko galią, o Marius Jovaiša – apie Lietuvos grožį ir augantį Lietuvos visuomenės ekologinį sąmoningumą.

DELFI reportažas apie renginį

Daugiau apie konkurso laureatus skaitykite Atgimimo tinklalapyje

Indrė Kleinaitė


| dienoraštis |
| atgal | į viršų | spausdinti |