Maisto gaminimo kursai "Gyvenimo ir virtuvės filosofija" su Andreas Bossert

Š. m. birželio 19-20 d. į Vilnių atvyksta virtuvės virtuozas Andreas Bossert iš Šveicarijos, kuris ves maisto gaminimo kursus "Gyvenimo ir virtuvės filosofija". Kaip buvusiam muzikantui, virtuvė šiam šefui yra meninės išraiškos forma ir jis kūrybingai apjungia įvairias maisto ruošimo mokyklas labiausiai akcentuodamas maisto įtaką sveikatai ir aplinkai.

Su Andreas susipažinome Geros savijautos ir kūrybiškumo centre Kientalerhofe (Šveicarija), kur 6 metus jis dirbo virtuvės šefu ir plėtojo makrobiotikos maisto ruošimo filosofiją, Europoje atgijusią prieš du dešimtmečius. Tuomet A. Bossert buvo tarp pirmųjų virtuvės specialistų, įsigilinusių ir perpratusių filosofines šio žaidimo taisykles, o kaip kūrybingas žmogus apjungė tai su kitomis maisto ruošimo mokyklomis ir išvystė originalų, tik jam pačiam būdingą, požiūrį į maisto gaminimą. Šiuo požiūriu Andy yra virtuvės virtuozas, kuris nuolat improvizuoja ir ieško naujų maisto ruošimo formų.

Mokymų struktūra – truputis teorijos ir daug praktikos. Teorinės dalies metu (~2h) Andreas pristatys makrobiotikos pagrindus, pateiks savo požiūrį į produktų kokybę, ekonomiškumą, socialinio gyvenimo kokybę bei asmeninį identitetą virtuvėje. Praktinės dalies metu (~3h) iš mums įprastų ir gal kiek mažiau žinomų tradicinių makrobiotinių ingredientų pasigaminsime skanią ir sveiką vegetarišką vakarienę nuo užkandžių iki deserto. Drauge vakarieniausime, ragausime, smaližiausime!

Kviečiame Jus į šio unikalaus virtuvės šefo įkvepiančius, akiratį plečiančius ir visas įmanomas jusles žadinančius maisto gaminimo kursus. Sužinosite kaip pasigaminti skanių, bet sveikų, iš natūralių ir ekologiškų ingredientų, patiekalų ir kaip į maisto gaminimą pažiūrėti "out of box", kūrybingai ir žaismingai.

Į kursus kviečiame visus, besidominčius skaniu ir sveiku maistu, norinčius entuziastingai improvizuoti virtuvėje ir siekiančius, kad maistas taptų energijos, įkvėpimo ir gyvenimo džiaugsmo šaltiniu. Garantuojame naujų žinių, įkvėpimą ir daug gerų emocijų!

Kursai vyks š.m. birželio 19-20 d. 11-16 val. Vilniuje, UAB BALTIC MASTER eksperimentinės virtuvės patalpose.

Dviejų dienų kursų kaina - 300 Lt. Vienos dienos kursų kaina – 200 Lt. Galite rinktis vieną iš dviejų dienų.

Registracija:

E: menoformos@gmail.com

Raimonda:  8 674 44 885                          

Birutė: 8 612 47 504

Daugiau informacijos apie A. Bossert vokiečių kalba 


| naujienų archyvas |
| atgal | į viršų | spausdinti |