Uždekime žalią šviesą žaliosioms idėjoms!

Gegužės 25 d. vyks rinkimai į Europos Parlamentą ir pirmą kartą Lietuvos istorijoje visuomenės balsui yra pasirengę atstovauti Lietuvos žalieji. 

Kad Lietuvos žaliųjų partija galėtų oficialiai dalyvauti rinkimuose, reikia Jūsų palaikymo – 10 tūkst. Jūsų parašų! Tik Jūsų remiami galėsime stiprinti žaliosios politikos idėjas Lietuvoje ir Europoje. Tai istorinė galimybė – pakvieskite ja pasinaudoti ir savo artimuosius bei kolegas.

Parodykime Europai, kad Lietuva yra gyva valstybė ir jos piliečiai mąsto progresyviai – mes pasiryžę keistis ne tik patys, mes norime pakeisti Europą – į gera, į darną, į ilgalaikę gerovę.

Patogiausias būdas išreikšti savo palaikymą – padaryti tai per banką naudojantis elektroniniais valdžios vartais: https://aikis.vrk.lt

Prisijungę pasirinkite rinkimus: 2014 metų rinkimai į Europos Parlamentą, tada pažymėkite, kad remiate Lietuvos žaliųjų partiją, ir patvirtinkite tai.

Jei elektroniniu būdu pasirašyti nėra patogu, laukiame Jūsų Lietuvos žaliųjų partijos būstinėje Vilniuje, Šermukšnių g. 6A.

Neleiskime žaliosioms idėjoms likti oficialiosios politikos paraštėse - uždekime joms žalią šviesą Lietuvos rinkimuose ir padarykime jas politikos širdimi!

Lietuvos žaliųjų partijos prioritetai Europos Parlamente: 

GEROVĖS EKONOMIKA

Kursime į gerovę orientuotą žaliąją ekonomiką, tausodami gamtos išteklius ir siekdami socialinio teisingumo, pritraukdami efektyviausias technologijas ir investicijas reikalingas užtikrinti saugią ir švarią ateitį.

ŽALIOJI ENERGETIKA

Skatinsime efektyviau naudoti energiją ir pereiti prie vietinių švarių, saugių ir ekonomiškų atsinaujinančiųjų energijos šaltinių, kurie realiai užtikrins Europos ir Lietuvos energetinį saugumą be atominių ir skalūnų, sukurs naujų žalių darbo vietų ir padės stabilizuoti klimato kaitą.

EKOLOGIŠKAS MAISTAS

Sieksime, kad ekologiškas, be GMO ir sveikas maistas būtų prieinamas visiems, o Europos žemės ūkio pagrindu taptų ekologinė decentralizuota žemdirbystė. 

ASMENS PRIVATUMAS

Ginsime privataus gyvenimo teises ir pasisakysime prieš nesankcionuotą visuotinį pasiklausymą ir informacijos apie Jus rinkimą.

PILIETINĖ VISUOMENĖ

Atstovausime visuomenės interesams ir sieksime, kad kuo daugiau piliečių ir bendruomenių įsitrauktų į politinių sprendimų priėmimo procesą.

Rinkimines naujienas sekite LŽP tinklalapyje: www.lzp.lt

Dėkoju už Jūsų pilietiškumą!

Indrė Kleinaitė / GYVA.LT, Lietuvos žaliųjų partijos kandidatė į Europos Parlamentą


| Politika |
| atgal | į viršų | spausdinti |