Palaikykite žaliosios politikos idėjas Vilniaus miesto rinkimuose

Indrė Kleinaitė, nuotr. iš asm. archyvo

2015 m. kovo 1 d. rinksime ne tik Lietuvos savivaldybių tarybas, bet ir – pirmą kartą Lietuvos istorijoje – merus. Lietuvos žaliųjų partija yra pasiruošusi dalyvauti miesto politikos kūrime ir prašo Jūsų palaikymo. Pasirašykite už Lietuvos žaliųjų partijos dalyvavimą Vilniaus miesto tarybos ir mero rinkimuose, ir taip kartu stiprinkime žaliąsias idėjas miesto politikoje. 

Tam, kad Lietuvos žaliųjų partija galėtų oficialiai dalyvauti Vilniaus miesto rinkimuose, reikia Jūsų palaikymo – 1 700 parašų! Tik Jūsų remiami galėsime stiprinti žaliosios politikos idėjas mieste.

Patogiausias būdas išreikšti savo palaikymą – pasirašyti už mūsų kandidatavimą rinkimuose, naudojantis elektronine bankininkyste, per elektroninius valdžios vartus adresu: https://aikis.vrk.lt

Prisijungę pasirinkite rinkimus: 

2015 m. kovo 1 d. LR savivaldybių tarybų rinkimai. 

Tada pažymėkite, kad remiate:

Lietuvos žaliųjų partiją (sąrašas, meras) Vilniaus mieste, ir patvirtinkite tai. 

Pasirašyti už Vilniaus sąrašą ir kandidatą į merus gali tik Vilniuje registruoti gyventojai.

Savo parašu paremti galite ir kitas partijas.

Jei elektroniniu būdu pasirašyti nėra patogu, laukiame Jūsų Lietuvos žaliųjų partijos būstinėje Vilniuje, Šermukšnių g. 6A.

Neleiskime žaliosioms idėjoms likti oficialiosios politikos paraštėse – uždekime joms žalią šviesą Vilniaus rinkimuose ir padarykime jas miesto politikos širdimi!

Daugelis Europos miestų tam, kad taptų konkurencingi ne tik ieško naujų investicijų, kuria naujas darbo vietas, bet taip pat ieško sprendimų, kaip tapti švaresniais, patogesniais miestais, kur ne tik puikiai išvystyta viešojo transporto infrastruktūra, bet taip pat rūpinamasi visuomenės sveikata, socialiai pažeidžiamomis visuomenės grupėmis, jaunomis šeimomis, kur įsiklausoma į gyventojų norus ir lūkesčius. Vilniui parengėme ilgalaikę darnaus vystymosi strategiją. Esame įsitikinę, kad Lietuvos sostinė gali pritraukti daugiau žaliųjų investicijų, sumažinti skolos naštą ir tapti ne tik draugiškesnė aplinkai, bet ir patogesnė gyventojams ir miesto svečiams.

Prisijunkite ir Jūs prie žaliojo Vilniaus judėjimo ir prisidėkite, kad Vilnius taptų patogesnis gyventi. 

Rinkimines naujienas sekite LŽP tinklalapyje: www.lzp.lt
Facebook puslapyje: Lietuvos Žaliųjų Partija

Dėkoju už Jūsų pilietiškumą!

Indrė Kleinaitė / GYVA.LT

Lietuvos žaliųjų partijos kandidatė Vilniaus miesto rinkimuose 2015 

Susiję straipsniai:

Žalieji paskelbė savo kandidatus

Ekopolis, arba kada miestai nustos parazituoti pasaulį?

Apie darniąją architektūrą

Apie energetiškai efektyvius pastatus

Apie viešąsias erdves


| naujienų archyvas |
| atgal | į viršų | spausdinti |