Maisto gaminimo kursai "Gyvenimo ir virtuvės filosofija" su Andreas Bossert iš Šveicarijos

2012 m.  sausio 14-15 d. jau antrą kartą į Lietuvą atvyksta virtuvės virtuozas Andreas Bossert iš Šveicarijos, kuris ves maisto gaminimo kursus "Gyvenimo ir virtuvės filosofija". Kaip buvusiam muzikantui, virtuvė šiam šefui yra meninės išraiškos forma ir jis kūrybingai apjungia įvairias maisto ruošimo mokyklas labiausiai dirbdamas su natūraliais, augaliniais ir sezoniniais ingredientais, akcentuodamas maisto įtaką sveikatai ir aplinkai.

Su Andreas susipažinome Geros savijautos ir kūrybiškumo centre Kientalerhofe (Šveicarija), kur 6 metus jis dirbo virtuvės šefu ir plėtojo makrobiotikos maisto ruošimo filosofiją, Europoje atgijusią prieš du dešimtmečius. Tuomet A. Bossert buvo tarp pirmųjų virtuvės specialistų, įsigilinusių ir perpratusių filosofines šio žaidimo taisykles, o kaip kūrybingas žmogus apjungė tai su kitomis maisto ruošimo mokyklomis ir išvystė originalų, tik jam pačiam būdingą, požiūrį į maisto gaminimą. Šiuo požiūriu Andy yra virtuvės virtuozas, kuris nuolat improvizuoja ir ieško naujų maisto ruošimo formų. Jis turi daugiau nei 20 metų patirties viešojo maitinimo srityje Šveicarijoje ir aplinkinėse šalyse, yra vedęs kulinarinius ir team-building seminarus prekybos tinklams, didelėms įmonėms ir mokykloms, dalyvavęs kulinariniuose TV show.

Mokymų metu dalyviai susipažins su pagrindiniais mitybos principais ir tendencijomis,  praplės akiratį apie sveiką gyvenimo būdą atitinkantį valgiaraštį ir kūrybingą jo sudarymą. Praktinės dalies metu iš mums įprastų ir gal kiek mažiau žinomų tradicinių makrobiotinių ingredientų pasigaminsime skanią ir sveiką vegetarišką vakarienę nuo užkandžių iki deserto. Drauge vakarieniausime, ragausime, smaližiausime!

Preliminarus meniu:

  • Humusas iš avinžirnių ir tahini;
  • Vegetariška „mėsa“ seitan iš kviečių miltų;
  • Įvairūs patiekalai iš skirtingų pupelių rūšių;
  • Patiekalai iš perlinių, emero kruopų, speltos, bolivinės balandos (angl. quinoa), kukurūzų kruopų ir pan. 
  • Desertai iš sveikų ingredientų (pvz. sveikos alternatyvos pieno produktams ir saldikliams);
  • Receptai įvairias alergijas turintiems žmonėms (pvz. glutenui, laktozei, mielėms).

Kviečiame Jus į šio unikalaus virtuvės šefo įkvepiančius, akiratį plečiančius ir visas įmanomas jusles žadinančius maisto gaminimo kursus. Sužinosite kaip pasigaminti skanių, bet sveikų, iš natūralių ir ekologiškų ingredientų, patiekalų ir kaip į maisto gaminimą pažiūrėti "out of box", kūrybingai ir žaismingai.

Į kursus kviečiame visus, besidominčius skaniu ir sveiku maistu, norinčius entuziastingai improvizuoti virtuvėje ir siekiančius, kad maistas taptų energijos, įkvėpimo ir gyvenimo džiaugsmo šaltiniu. Garantuojame naujų žinių, įkvėpimą ir daug gerų emocijų!

Įspūdžiai iš ankstesnio Andy seminaro Lietuvoje.

Seminaras vyks:

  • Vilniuje - 2012 m. sausio 14 d. 11-16 val.  UAB „Baltic Master“ eksperimentinės virtuvės patalpose, Dariaus ir Girėno g. 175
  • Kaune - 2012 m. sausio 15 d. 11-16 val. Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centre, Taikos pr.133

Kaina:

  • 150 Lt  iki sausio 1 d. ir 200 Lt registruojantis po sausio 1 d.
  • Dalyvių skaičius - iki 20 žmonių.

Registracija ir išsamesnė informacija:


| naujienų archyvas |
| atgal | į viršų | spausdinti |