Sušio gamyba

Autentiška japoniška virtuvė gundo savo skoniu

Artėja gimtadienis? O gal kita svarbi akimirka, kuria norisi pasidalinti su draugais? Suši gaminimas gali būti labai smagi veikla, įtraukianti kiekvieną į kūrybinį procesą.

Naminiai suši nebūtinai bus tokie tobuli kaip restoranuose, bet tikrai maistingesni, skanesni ir įdomesni. „Clearspring“ siūlo beveik viską, ko reikia itin geram suši pasigaminti: ryžių, nori lapų, umeboši piurė, vasabi, sušio imbiero, sojos padažo ir kt. Prie suši labai tinka patiekti ir miso sriubą. 

1. Žalioji arbata Sencha

2. Wasabi

3. Umeboshi slyvų piure

4. Nori lapai suši vynioti

5. Suši ryžiai

6. Įvairūs pagardai (rudujų ryžių actas, skrudintų sezamų sėklų aliejus ir pan.)

7. Tamari maišyta su Mikawa mirin

8. Suši imbieras

| atgal | į viršų | spausdinti |